БЛОГ 

Проверете ги советите за да можете внимателно да се грижите за вашето домашно милениче

Кога повраќањето на мачка укажува на сериозен проблем?

Кога повраќањето на мачка укажува на сериозен проблем?

ДА РАЗБЕРЕТЕ НИЗ ШТО МИНУВА ВАШАТА МАЧКА Е ОД СУШТИНСКО ЗНАЧЕЊЕ ЗА ДА ГИ ПРЕЗЕМЕТЕ СЛЕДНИТЕ ЧЕКОРИ ПРИ ЛЕКУВАЊЕ НА ПОВРАЌАЊЕ НА МАЧКА. И НИЕ ПОДГОТВИВМЕ ИНФОГРАФИК СО ЦЕЛОСНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОВАА ТЕМА, ЗА ДА СЛУЖИМЕ КАКО ПРИРАЧНИК ЗА РАЗБИРАЊЕ, СО СОВЕТИ ЗА ПРИЧИНИТЕ И...

5 Причини за поттикнување на интеракција помеѓу деца и животни

5 Причини за поттикнување на интеракција помеѓу деца и животни

Дали влакнестите се добри за малите? ДА, ДА и ДА . Научните студии докажаа дека поттикнувањето контакт помеѓу деца и животни обезбедува подобрувања во нивната физичка благосостојба, покрај сите пријателства, забава и извонредни моменти што можат да ги доживеат...