За Нас

КОИ СМЕ НИЕ

Нашата Приказна

Во Ветеринарен центар Скопје, ја разбираме Вашата длабоката врска што ја споделувате со вашиот миленик. Всушност, знаеме дека тоа е повеќе како член на семејство, отколку само милениче.

Кога ќе ни ја доверите благосостојбата на вашиот негуван придружник, ќе добиете повеќе од само лекар за вашето домашно милениче. Ќе добиете искрена, отворена комуникација и партнерство што ве вклучува и вас како дел од здравствениот тим на вашиот миленик.

Нашите услуги се сеопфатни и модерни, дизајнирани да ја поддржат секоја потреба што се појавува за вашето домашно милениче во текот на неговиот живот. Без разлика дали станува збор за рутински преглед, напреден дијагностички тест, операција за спасување живот или едноставна сесија за дотерување, тука сме. Нашата цел е да станеме ваш доверлив партнер–централно место за сите Ваши потреби едно место.

0
+
години искуство
0
+
пациенти
0
+
ветеринари

Зошто ВЕТЕРИНАРЕН ЦЕНТАР е различен од другите?

Во Ветеринарн центар, работиме напорно за да им обезбедиме на нашите клиенти и нивните придружници на животни ветеринарна нега и услуги на клиентите кои не само што ги надминуваат очекувањата, туку придонесуваат за врската што ја имате со вашето домашно милениче. Ние го правиме ова со посветеност на сочувствителни, прогресивни и достапни ветеринарни услуги кои вклучуваат најсовремена технологија, регенеративна терапија, продолжени часови, итна нега и хоспитализација преку ноќ. Додека овие услуги нè издвојуваат од другите ветеринарни установи, ние веруваме дека страста, искуството и посветеноста на нашиот тим е вистинската разлика.