Интерна ветеринарна медицина

Со помош на современата дијагностичка опрема можеме навремено да откриеме и лечиме инфективни и метаболички болести, но и онколошки заболувања.

Располагаме со современа апаратура за рентген, ултразвук, ЕКГ и лабораториска дијагностика.